Skip to main content

Canjas Company

Står du og har brug for akut rengøring i slagelse og omegn. Vi har fået stort kendskab til rengøringsbranchen,
og ikke mindst hvad der skaber glade kunder.

Kontakt os her: 

29 90 91 19 31 55 09 01

Akut rengøring i slagelse og omegn

Vi tilbyder akut rengøring inden for alle typer rengøring både for private og erhverv, herunder kontor, industri og ejendom.

Nogle gange opstår der situationer hvor vores kunder, både private som erhverv, har brug for rengøring med få dages varsel. Derfor har vi arbejdet på en forretningsmodel, der skal kunne tage sådanne hensyn. 

Du behøver ikke at være kunde, det kan også være du bare ønsker en akut engangrengøring.
​Det eneste du skal gøre, er at give et kald, så tager vi en snak om det​

Kontakt os allerede nu på telefon: 29 90 91 19 eller 31 55 09 01​.

Alle typer akut rengøring uanset behov 

Det kan ramme enhver, at der skulle opstå et behov for akut rengøring. Det kan f.eks. være vandskader, brandskader, afdækning, afrydning, klargøring og rengøring efter arrangementer og meget mere. 

Er du ramt af f.eks. vandskader, så opsamler vi vandet, affugter og desinficere området og rengøre gulv, vægge, møbler m.m. så alt er som før. Det kan være såvel indenfor som udenfor, i privaten eller erhverv. Uanset hvem du er og hvilken type rengøring du har brug for, så rykker vi hurtigt ud når du ringer. 

Vi har mange års erfaring med alle typer rengøring, så du kan trygt ringe til os eller kontakte os lige her. 

Akut rengøring til erhverv

Det kan være utroligt frustrerende hvis pludselige forhold som vandskader eller brandskader påvirker arbejdet. Under sådanne forhold er det vigtigt, at alting bliver normalt igen så hurtigt som muligt. Det hjælper vi med her hos Canjas Company i Slagelse. Hvis du står i den situation, så kontakt os med det samme, så kommer vi og sørger for at alle lokaler hurtigt og effektivt er skinndende rene igen. 

Akut rengøring til privat

Søger du akut privatrengøring? Uanset årsagen, så kan du, som privatperson i Slagelse og omegn, altid kontakte Canjas Company og forvente en hurtig service. Hos Canjas Company vil vi gerne være din go to virksomhed, som du altid kan ringe til så snart behovet opstår. Kontakt os her. 

29 90 91 19 31 55 09 01