Skip to main content

Industrirengøring

Canjas Company v/Melahat Erdem sørger for, at jeres virksomhed altid har rene og indbydende lokaler.

Fra vores hovedkontor i slagelse rykker vi ud til hele vestsjælland. Vi har mange års erfaring med industrirengøring for virksomheder i b.la. Slagelse, Sorø, Korsør, Ringsted og omegn.

Vi tilbyder også akut rengøring hvis jeres virksomhed skulle stå i en situation hvor I har brug for hurtigt og effektivt rengøringsservice, så rykker vi hurtigt ud og sørger for at arbejdspladsen er som ny. 

Vi tilrettelægger en rengøringsplan, der tager hensyn til hverdagen i virksomheden og til forskellige områders vekslende behov for rengøring.

Effektiv rengøring til et sundt arbejdsmiljø

​Med en effektiv rengøringsservice sikrer I et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor risikoen for gener som støvallergi og hovedpine er minimal. Med industrirengøring fra Canjas Company sikrer du kvalitetsrengøring i alle bygningens lokaler, som er skræddersyet jeres specifikke behov. 

Vi benytter de mest miljøvenlige rengøringsmidler, der opløser, opsuger og fjerner snavs, pletter og lugte fra alle overflader.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud 

Kontakt os for et rengøringstilbud til jeres virksomhed. Vi holder et indledende møde med jer, for at sikre den bedste service til netop jeres virksomhed.