Skip to main content

Industrirengøring

Canjas Company v/Melahat Erdem sørger for, at jeres virksomhed altid har rene og indbydende lokaler.

Fra vores hovedkontor i slagelse rykker vi ud til hele vestsjælland. Vi har mange års erfaring med industrirengøring for virksomheder i b.la. Slagelse, Sorø, Korsør, Ringsted og omegn.

Vi tilbyder også akut rengøring hvis jeres virksomhed skulle stå i en situation hvor I har brug for hurtigt og effektivt rengøringsservice, så rykker vi hurtigt ud og sørger for at arbejdspladsen er som ny. 

Vi tilrettelægger en rengøringsplan, der tager hensyn til hverdagen i virksomheden og til forskellige områders vekslende behov for rengøring.

Effektiv rengøring til et sundt arbejdsmiljø

​Med en effektiv rengøringsservice sikrer I et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor risikoen for gener som støvallergi og hovedpine er minimal. Med industrirengøring fra Canjas Company sikrer du kvalitetsrengøring i alle bygningens lokaler, som er skræddersyet jeres specifikke behov. 

Vi benytter de mest miljøvenlige rengøringsmidler, der opløser, opsuger og fjerner snavs, pletter og lugte fra alle overflader.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud 

Kontakt os for et rengøringstilbud til jeres virksomhed. Vi holder et indledende møde med jer, for at sikre den bedste service til netop jeres virksomhed. 

Canjas Company

Vi har mange års erfaring med industrirengøring i slagelse og omegn. Vi har fået stort kendskab til rengøringsbranchen,
og ikke mindst hvad der skaber glade kunder.

Kontakt os her: 

29 90 91 19 31 55 09 01