Skip to main content

Kontorrengøring i Slagelse til alle virksomheder

Har I brug for professionel kontorrengøring fra et professionelt rengøringsfirma? Hos ​Canjas Company løser vi alle former for kontorrengøring, til konkurrencedygtige priser, for både små og store virksomheder i blandt andet Slagelse, Ringsted, Sorø og Korsør. ​

​En professionel kontorrengøring sikrer et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet. Vi tilbyder desuden erhvervsrengøring, herunder også industri- og håndværkerrengøring, samt ejendomsservice.

Grundig og fleksibel rengøring af kontor

En aftale om kontorrengøring sikrer, at der altid er så rent, som I ønsker det. Vi lægger altid en fast plan med dig, så vi har en aftale om, hvad der skal gøres rent, og hvor mange gange om ugen. Det kan variere fra afdeling til afdeling og fra kunde til kunde, og det er derfor en skræddersyet og individuel aftale, når vi giver et tilbud på rengøring af kontor.

​Vi foretager kontorrengøring når det passer jer, men typisk om morgenen eller sen eftermiddag.

Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af jeres virksomhed.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på kontorrengøring​ i Slagelse

Er I interesserede i et skræddersyet tilbud, der matcher jeres virksomheds behov for kontorrengøring? Så skal I bare kontakte os hvis du er beliggende i Slagelse, Ringsted, Sorø, Korsør eller omegn.

Vi holder altid et indledende møde med dig for at forventningsafstemme og aftale priser på kontorrengøringen.

Kontakt os og hør mere på telefon 29 90 91 19 eller e-mail info@canjas-ren.dk. Hvis vi ikke tager telefonen, kan du også prøve at kontakte os på 31 55 09 01

Canjas Company

Vi har mange års erfaring med kontorrengøring i slagelse og omegn. Vi har fået stort kendskab til rengøringsbranchen,
og ikke mindst hvad der skaber glade kunder.

Kontakt os her: 

29 90 91 19 31 55 09 01